Brend Dr. Oetker

Potpuno poboljšanje proizvodnih procesa i, s time u skladu, odgovorno trošenje resursi, su bitan dio Dr. Oetkerovog obećanja o kvaliteti. Pretpostavke za to su učinkovita i suvremena mjesta proizvodnje kao i stalno minimalizacija posljedica nastalih u toku procesa proizvodnje na tlo, zrak i vodu.

Die Marke Dr. Oetker

Okus

Okus

Ovaj brend poručuje: Ovi proizvodi izvanrednog su okusa i posebno primamljivog mirisa, jer Dr. Oetker proizvodi se proizvode isključivo od visokovrijednih sirovina te ih i potrošači temeljito ispituju prije stavljanja na tržište. Zbog toga je svaki Dr. Oetkerov proizvod poseban užitak.

Kvaliteta i sigurnost proizvoda

Kvaliteta i sigurnost proizvoda

Dr. Oetker proizvodi ne pružaju samo poseban doživljaj za nepce nego ispunjavaju i vrlo visoke standarde kvalitete i sigurnosti. Dobavljači koji isporučuju sirovine detaljno se kontroliraju te njihovi proizvodi moraju ispunjavati precizne zahtjeve i proći stroge kontrole kvalitete kako bi ih Dr. Oetker upotrijebio. Osim toga, cjelokupni postupak proizvodnje se konstantno ispituje glede poštivanja normi kvalitete o sigurnosti proizvoda, okusa i zajamčenog uspjeha.

Recepti i informacije

Recepti i informacije

Dr. Oetker je kompetentan partner kojem se potrošači mogu obratiti. Imate mogućnost stupiti u kontakt s Dr. Oetker timom telefonski, faksom, elektronskom poštom/putem interneta ili poštom, te od iskusnih stručnjaka naše pokusne kuhinje možete dobiti informacije i recepte. Dr. Oetkerove kuharice i knjižice s receptima daju svježe ideje i upute stručnjaka.

Zajamčeni uspjeh

Zajamčeni uspjeh

Dr. Oetkerove proizvode i recepte svatko može pripremiti, a da za to ne mora imati posebna predznanja o kuhanju ili pečenju. Dr. Oetker proizvodi, kojima štedite vrijeme i rad, uvijek sigurno uspijevaju. Već više od 100 godina Dr. Oetker pokusna kuhinja jamči za uspjeh i za okus proizvoda jer se ovdje proizvodi ispituju u uvjetima kakvi vladaju u domaćinstvima, sačinjavaju se upute za pripremu i razvijaju se recepti.

Inovacije

Dr. Oetker kontinuirano prati uvijek nove zahtjeve potrošača kako bi ukorak s njima razvijao novitete. Zbog investicija u istraživanje i razvoj Dr. Oetker može ponuditi uvijek aktualne proizvode koji odgovaraju trendovima.