Flag

Brownies s kremom od kikirikija i karamele

oko 16 komada
20
Brownies s kremom od kikirikija i kremastog sira, poprskano preljevom od karamele
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Tijesto
1 pakiranjeDr. Oetker Brownies
3jaja (veličine M)
50 mlvode
100 gmekog maslaca ili margarina
Krema
150 gmaslaca od kikirikija
200 gkrem sira
1 omotDr. Oetker Vanilin šećera
20 gkikirikija (neslan, prženi)
3 žlicepreljeva od karamele
Picture - Dr. Oetker Brownies
1

Priprema

Složite kalup za pečenje (priložen mješavini za kolač) prema uputama na kalupu za pečenje. Zagrijte pećnicu.

: oko 160 °C

: oko 140 °C

2

Tijesto

Mješavinu za kolač stavite u zdjelu, dodajte jaja, vodu i omekšani maslac. Pjenjačom izradite glatko tijesto. Ulijte tijesto u kalup i pospite komadićima čokolade (priložena mješavini za kolač). Kalup stavite na rešetku u pećnicu.

: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 40 Minute


Pečeni kolač u kalupu ostavite da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.

3

Krema

Otvorite bočne stranice kalupa, odvojite kolač i stavite ga na pladanj. Kremu od kikirikija zajedno s kremastim sirom i vanilin šećerom stavite u posudu i mikserom (metlicama) izradite glatku kremu. Kremom premažite kolač. Žličicom u kremu utisnite mala udubljenja. Pospite kikirikijem i prelijte umakom od karamele.