Flag

Puding od cvijeta zove i jagoda

6 porcija
20
Aromatičan puding s okusom vanilije i svježim jagodama
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Puding
1 omotDr. Oetker Original puding s okusom vanilije
40 gšećera
500 mlmlijeka
1 čaša po 200 mlmilerama
2 žlicesirupa od cvijeta zove
Marinirane jagode
250 gjagoda
1 žlicasoka od 1 limuna
1 žlicasirupa od cvijeta zove
Picture - Dr. Oetker Original puding s okusom vanilije
1

Puding

Pripremite puding sa šećerom i mlijekom prema uputama na omotu. Umiješajte mileram i sirup od cvijeta zove i stavite u zdjelu. Foliju za čuvanje svježine stavite izravno na puding kako se ne bi stvorila kožica. Ostavite puding da se ohladi.

2

Marinirane jagode

Jagode operite, očistite, prepolovite i narežite na sitne trake. Marinirajte sokom od limuna i sirupom od cvijeta zove.  

3

Priprema

Puding mikserom (metlicama) na najnižoj brzini ili metlicom za snijeg kremasto izmiješajte. Izlijte puding u čaše ili zdjelice za desert i po tome raspodijelite marinirane jagode. Po želji ukrasite metvicom ili  matičnjakom.