Flag
Savjeti i trikovi
Inspiracija

1. Uvijek koristite pećnicu, a ne mikrovalnu. Tako će tijesto vaše pizze biti hrskavije.

2. Nemojte odmrzavati pizzu prije nego je stavite u pećnicu. Na taj način tijesto neće omekšati i ostat će prhko.

3. Zagrijte pećnicu otprilike. 10 minuta na 210°C. Tako će temperatura biti idealna kada pizzu stavite u pećnicu.

4. Pizzu stavite na rešetku u donjem dijelu pećnice. Na taj način se tijesto vaše pizze može optimalno skuhati.

5. Ispecite pizzu bez uključivanja ventilatora... Vaša će pizza biti još sočnija!

6. Ne ostavljajte pizzu u pećnici duže od preporučenog vremena. Sastojci će se osušiti ako ga ostavite predugo.

7. Svojoj pizzi možete dodati svoje omiljene začine ili začine... ili je ukrasiti s malo maslinovog ulja.

Picture -

Najčešća pitanja
  • Možete li ponovno zamrznuti odmrznutu pizzu?

Ne. Preporučuje se da nikada ponovno ne zamrzavate odmrznuti proizvod.

  • Jesu li sirevi koji se koriste u Ristorante pizzama pasterizirani?

Dr.Oetker ne koristi sireve od sirovog mlijeka. Sve naše smrznute pizze rade se sa sirevima od pasteriziranog mlijeka.

  • Koje su pizze prikladne za vegetarijansku prehranu?

Ristorante Mozzarella

  • Možete li podgrijati komad pizze od prethodnog dana?

Zagrijte pećnicu na temperaturu preporučenu na pakiranju (ovisno o receptu za vašu pizzu). Stavite pizzu na rešetku i zagrijte je 5 minuta.

Picture -

Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama