1. Uvijek koristite pećnicu, a ne mikrovalnu. Tako će tijesto vaše pizze biti hrskavije.
2. Nemojte odmrzavati pizzu prije nego je stavite u pećnicu. Na taj način tijesto neće omekšati i ostat će prhko.
3. Zagrijte pećnicu otprilike. 10 minuta na 210°C. Tako će temperatura biti idealna kada pizzu stavite u pećnicu.
4. Pizzu stavite na rešetku u donjem dijelu pećnice. Na taj način se tijesto vaše pizze može optimalno skuhati.
5. Ispecite pizzu bez uključivanja ventilatora... Vaša će pizza biti još sočnija!
6. Ne ostavljajte pizzu u pećnici duže od preporučenog vremena. Sastojci će se osušiti ako ga ostavite predugo.
7. Svojoj pizzi možete dodati svoje omiljene začine ili začine... ili je ukrasiti s malo maslinovog ulja.
Ne. Preporučuje se da nikada ponovno ne zamrzavate odmrznuti proizvod.
Dr.Oetker ne koristi sireve od sirovog mlijeka. Sve naše smrznute pizze rade se sa sirevima od pasteriziranog mlijeka.
Ristorante Mozzarella
Zagrijte pećnicu na temperaturu preporučenu na pakiranju (ovisno o receptu za vašu pizzu). Stavite pizzu na rešetku i zagrijte je 5 minuta.