Od samog početka davne 1898. godine pa sve do danas Dr. Oetker Gustin fini jestivi škrob je provjeren dodatak pri kuhanju i pečenju kolača. Gustin je fini kukuruzni škrob koji se svestrano koristi u raznim jelima; služi za vezivanje krem juha i raznih umaka ili za još finije tijesto kolača, keksa, torta. Gustin je proizvod koji ne sadrži gluten u svom sastavu. Međutim, postoji mogućnost glutena u tragovima.
Dr. Oetker Gustin fini jestivi škrob koristi se u tijestima tako da zamijenite dio brašna s Gustinom kako bi tijesto bilo sočnije. Za vezivanje krem juha i umaka dodaje se u vruće jelo uz stalno miješanje i kratko se zavrije. Koristi se prema individualnom receptu.
Podaci o nutritivnoj vrijednosti
* % = % dnevna vrijednost
UNPREPARED PER 100G
Energija
Masti
Zasićene masti
Ugljikohidrati
Šećer
Proteini
So
1471
kj 346
kcal
0 g
0 g
86 g
0 g
0.5 g
0.04 g
* Ovo je izjava o ograničenju odgovornosti za podatke o nutritivnim vrijednostima.