Opis
Hrskava, tanka podloga, bogati preljev i odabrani sastojci čine ovu pizzu neodoljivom za sve koji vole pizzu poput Talijana.
Dr. Oetker Ristorante Pizza Tonno prelivena je sočnom tunom, na suncu zrelim rajčicama, edamerom i finom mozzarellom. Crveni luk i odabrano začinsko bilje pizzi daju izvrstan okus.
Sastojci: PŠENIČNO BRAŠNO, 16% SIR (narezana MOZZARELLA, EDAMER), 13% pasirana rajčica, 9,1% TUNJEVINA (KATSUWONUS PELAMIS), voda, 6,5% koncentrat rajčice, 5,5% luk, repičino ulje, suncokretovo ulje, sojino ulje, 1 ,8% prženi luk (luk, repičino ulje, sol), pekarski kvasac, sol, šećer, ekstra djevičansko maslinovo ulje, origano, bosiljak, peršin, vlasac, češnjak, paprika, papar. Može sadržavati: SOJU, SENF.
PRIPREMA:
Zagrijte pećnicu. Držite zamrznuto dok ne budete spremni za pečenje. Gornja/donja rešetka: 220°C, vrući zrak: 200°C
Ukloniti foliju.
Pecite smrznutu pizzu na rešetki u donjoj trećini pećnice. Vrijeme pečenja: 11-14 minuta. Provjerite je li proizvod potpuno zagrijan prije konzumiranja.
SAVJET:
Vaša Ristorante pizza bit će još bolja ako je pečete s gornjom i donjom toplinom umjesto konvekcijom. Preljev tada postaje posebno sočan, a sir se ravnomjerno i nježno topi.