Ulijte mlijeko u posudu i istresite omot supanglea. Kuhajte uz miješanje na srednjoj vatri. Kada zakuha, dodajte margarin, smanjite vatru i kuhajte miješajući još minutu do dvije. Maknite sa štednjaka i miješajući ohladite.
Otopite čokoladu za kuhanje na pari. Kalup namastite margarinom. Uključite pećnicu da se zagrijava na temperaturu navedenu u uputama.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 200 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 180 °C
U kalup stavite jednu koru tako da krajevi ostanu izvan kalupa i premažite maslacem. Slažite 6 kora jednu na drugu premazujući ih maslacem. Koru na vrhu premažite maslacem, a zatim čokoladom za kuhanje. Namažite 1/3 supanglea i pospite sitno nasjeckanim lješnjacima. Stavite još 6 kora premazujući ih maslacem, namažite čokoladu, dodajte supangle i pospite sitno nasjeckanim lješnjacima. Ponovite ovaj postupak 4 puta i iskoristite sve 24 kore. Koru na vrhu premažite samo maslacem. Nožem narežite slasticu na kriške torte i pecite.
Vrijeme pečenja: oko 15 - 20 Minute
Izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Stavite u hladnjak na 1-2 sata, ukrasite sitno nasjeckanim lješnjacima i poslužite narezano na kriške.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači