Tamnu čokoladu grupo nasjeckajte i rastopite na pari. Namastite kalup za kolače. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
U posudi pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo. Dodajte ostale sastojke i rastopljenu čokoladu te sve izmiješajete mikserom (metlicama) najprije na najmanjoj, a onda na najvećoj brzini dok ne izradite glatko tijesto. Tijesto u kalupu poravnajte.
Rasporedite duboko zamrznute maline po tijestu. Kalup na rešetki gurnite u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 40 Minute
Ostavite Brownie da se ohladi na rešetki za kolače.
Od slatkog vrhnja sa šećerom i vanilin šećerom istucite čvrsti šlag. Kratko umiješajte kiselo vrhnje. Šlag do posluživanja čuvajte na hladnom.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači