Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Pripremite okvir za pečenje (35 × 28 cm) i prsten za torte (Ø 18 cm). Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 170 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 150 °C
Mješavinu za kolač pripremite prema uputama na pakiranju i raspodijelite unutar okvira za pečenje.
Vrijeme pečenja: oko 15 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 170 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 150 °C
Izvadite i ostavite da se ohladi. Pomoću prstena za torte izrežite dvije podloge. Od preostalog biskvita složite treću podlogu koju ćete koristiti kao srednju podlogu za tortu.
Tučeno vrhnje, vanilin šećer i Kremfix čvrsto istucite. Prvu podlogu stavite na pladanj i premažite polovicom šlaga. Jagode narežite na komade. Voće raspodijelite po šlagu. Poklopite drugom podlogom i ponovite postupak.
Poklopite trećom podlogom i lopaticom po tome raspodijelite desertni preljev. Tortu po želji ukrasite voćem.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači