Složite kalup za pečenje (priložen mješavini za kolač) prema uputama na kalupu za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 140 °C
Mješavinu za kolač stavite u zdjelu, dodajte jaja, vodu i omekšani maslac. Pjenjačom izradite glatko tijesto. Ulijte tijesto u kalup i pospite komadićima čokolade (priložena mješavini za kolač). Kalup stavite na rešetku u pećnicu.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 40 Minute
Pečeni kolač u kalupu ostavite da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Otvorite bočne stranice kalupa, odvojite kolač i stavite ga na pladanj. Kremu od kikirikija zajedno s kremastim sirom i vanilin šećerom stavite u posudu i mikserom (metlicama) izradite glatku kremu. Kremom premažite kolač. Žličicom u kremu utisnite mala udubljenja. Pospite kikirikijem i prelijte umakom od karamele.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači