Složite kalup za pečenje (priložen mješavini za kolač) prema uputama (na kalupu za pečenje). Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 140 °C
Mješavinu za kolač stavite u zdjelu, dodajte jaja, vodu i ulje. Pjenjačom izradite glatko tijesto. Tijesto stavite u kalup, a kalup na rešetku u pećnicu.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 40 Minute
Kolač u kalupu ostavite da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Otklopite stranice kalupa, odvojite kolač i stavite ga na pladanj. Slatko vrhnje stavite u posudu, dodajte Kremfix i vanilin šećer i mikserom (metlicama) izradite čvrsti šlag. Kratko umiješajte sir. Kremom premažite kolač. Žličicom u kremu utisnite mala udubljenja. Pospite mješavinom orašastih plodova i po tome raspodijelite preljev od karamele.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači