Za smjesu, umutite jaja sa šećerom ručnim mikserom dok ne postanu pjenasta. Pjenasto izradite maslac i vanilin šećer i umiješajte. Brašno pomiješajte s praškom za pecivo i kakaom, prosijte i drvenom kuhačom umiješajte mlijeko.
Smjesu izlijte u kalup promjera 22 cm obložen papirom za pečenje i poravnajte.
Kalup stavite na srednju rešetku pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 55 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Ohlađeni biskvit izmrvite.
Za kremu umutite sastojke ručnim mikserom dok ne postanu kremasti. Izmrvljeni biskvit pomiješajte s kremom dok ne nastane jednolična smjesa. Od mase oblikujte srca (promjera cca 4 cm) i stavljajte na papir za pečenje.
Rastopite bijelu čokoladu i štapiće za cake popse cca 1 cm umočite u glazuru, zabodite u srca i ostavite da se glazura stegne.
Otopiti preostalu čokoladu. Prelijte cake popse čokoladnom glazurom jedan po jedan i ostavite da se ohlade.
Ukrasite cake pops dekoracijama po želji prije nego se glazura stegne.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači