Prvo pripremite smjesu za muffine, ali izostavite komadiće čokolade. Njih sačuvajte za neki od drugih kolača.
Smjesi za muffine dodajte ulje, vodu i jaja pa dobro promiješajte.
Rasporedite smjesu po okruglom kalupu za tortu promjera 22cm koji ste prethodno dobro namastili.
Smjesu pecite na 180 stupnjeva, 15 minuta.
Tako vruć pečen kolač pažljivo ubacite u posudu za miksanje pa mikserom prvo usitnite do mrvica, a onda do smjese koja je homogena. Kada radite sa vrućim biskvitom ne morate ništa dodavati da biste mogli oblikovati vaše cake popse. Samo budite pažljivi.
Žlicom si mjerite veličinu cake popsa i čvrsto ih rolajte između dlanova.
Položite na tanjur obložen papirom za pečenje.
Bijelu čokoladu otopite u vrhnju za šlag.
Štapić za cake pops prvo umočite u čokoladu pa onda zabodite u sredinu cake popsa.
Tako pripremljene cake popse stavite u zamrzivač na 15 minuta.
Hladne cakepopse umačite u otopljenu čokoladu, odložite na papir za pečenje pa dekorirajte po želji.
Prije posluživanja stavite u hladnjak na još 15 minuta.
Povezani recepti