Otopite kavu u 6 žlica vruće vode i ostavite da se ohladi. Istucite ohlađeno vrhnje za šlag s vanilin šećerom i šećerom u prahu. U šlag dodajte po žlicu svježeg sira neprestano miksajući, zatim dodajte ohlađenu kavu i dobro promiješajte.
U visoku posudu ulijte 50 ml hladne vode i 100 ml kipuće vode, ulijte sadržaj pakiranja sa želatinom i kratko miješajte mikserom sve dok se potpuno ne otopi. Otopljenu želatinu postupno dodajte prethodno pripremljenim sastojcima neprestano miksajući dok ne dobijete ujednačenu gustoću.
U kalup promjera 22 cm, koji ste prethodno obložili keksima lagano natopljenima kavom, ravnomjerno rasporedite cijelu smjesu i lijepo ju izravnajte. Tortu od sira stavite u hladnjak da se stisne.
U visoku posudu ulijte mlijeko, dodajte sadržaj vrećice Šlag pjene i tucite mikserom dok ne dobijete željenu gustoću. Tortu od sira ukrasite smjesom, perlama i listićima mente.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti