Puding u prahu pomiješajte s 40 g šećera. Postupno pomiješajte s najmanje 6 žlica mlijeka od 400 ml mlijeka i izradite glatku smjesu. Zakuhajte preostalo mlijeko, maknite sa štednjaka i metlicom za snijeg umiješajte pripremljenu smjesu. Puding ponovno stavite na štednjak i miješajući kuhajte najmanje 1 minutu. Puding izlijte u posudu; površinu vrućeg pudinga direktno prekrijte folijom za čuvanje svježine kako se na pudingu ne bi napravila kožica. Ostavite puding da se ohladi.
4 kuglice Rocher® prepolovite, a ostale kuglice krupno nasjeckajte.
Vrhnje čvrsto istucite s Kremfixom i ostalim šećerom. Ohlađeni puding mikserom (metlicama) kremasto izmiješajte. Umiješajte sjeckane kuglice Rocher®. Čokoladni desert stavite u staklene čašice (ostavite 4 žlice deserta). Tučeno vrhnje stavite na sredinu deserta i na to dodajte po 1 žlicu kreme od čokolade i pospite sjeckanim lješnjacima. Polovice kuglica Rocher® kao ukras stavite na čokoladnu kremu.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti