Puding u prahu pomiješajte sa šećerom. Postupno pomiješajte s najmanje 6 žlica mlijeka od 400 ml hladnog mlijeka i izradite glatku smjesu. Zakuhajte preostalo mlijeko, maknite sa štednjaka i metlicom za snijeg umiješajte pripremljenu smjesu. Kuhajte puding miješajući najmanje 1 minutu. Puding izlijte u posudu; površinu vrućeg pudinga direktno prekrijte folijom za čuvanje svježine kako se na pudingu ne bi napravila kožica.
Čvrsto istucite vrhnje. Ohlađeni puding mikserom (metlicama) glatko izmiješajte. Potom oprezno umiješajte polovicu tučenog vrhnja. Polovicu kreme raspodijelite po desertnim čašama. Preko toga stavite preostalo tučeno vrhnje. Na to stavite polovicu preljeva od čokolade i ribane ili nasjeckane čokolade. Složite preostalu kremu i ukrasite preostalom ribanom čokoladom i preljevom od čokolade.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti