Za dresove prethodnog dana tanko razvaljajte bijeli fondant između razrezane vrećice za zamrzavanje. Oštrim nožićem izrežite najprije 12 kvadrata (4,5 x 4,5 cm). Potom nastavkom za ukrašavanje u obliku kruga izrežite ovratnik. Za rukave izradite izrezane trake. Dresove stavite na papir za pečenje, ukrasite šećernim pismom i ostavite da se suši.
Sljedećeg dana stavite papirnate kalupe na lim za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Mješavinu za tijesto uspite u posudu za miješanje. Dodajte jaja, vodu i ulje te uz pomoć metlice izradite glatko tijesto. Žlicu komadića čokolade odvojite i stavite sa strane, a ostalo umiješajte u tijesto. Uz pomoć 2 žlice ravnomjerno raspodijelite tijesto po parirnatim kalupima i pecite.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Muffine izvadite iz lima i ostavite u papirnatim kalupima da se ohlade na kuhinjskoj rešetki.
Prospite šećer u prahu, umijesite s marcipanom i obojite zelenom jestivom bojom. Marcipan u porcijama istisnite kroz prešu za češnjak i složite na muffine da izgleda poput trave na travnjaku.
Za crvene dresove upotrijebite crveni fondant i Dr. Oetker šećerno pismo u bijeloj boji.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti