Kalup sastavite prema uputi (na kalupu). Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 140 °C
Uspite mješavinu za kolač u posudu, dodajte jaja, ulje, vodu i ribanu čokoladu (nalazi se uz mješavinu). Pjenjačom sve dobro izmiješajte da dobijete glatko tijesto. Tijesto ulijte u kalup i poravnajte. Pospite lješnjak krokantom. Čokoladne bombone s lješnjakom ravnomjerno, s zaobljenom stranom prema dolje, utisnite u tijesto. Kalup gurnite na rešetki u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 45 Minute
Ostavite kolač da se ohladi ne rešetki za kolače.
Čokoladu krupno usitnite, stavite u vrećicu za zamrzavanje, dobro zatvorite i rastopite u vodenoj kupelji na slaboj vatri. Odrežite jedan mali kut vrećice i naštrcajte čokoladu na bombone s lješnjacima. Ostavite da se stvrdne.
Otklopite stranice kalupa i narežite kolač na 15 kvadrata. Kvadrate dijagonale prepolovite. Čokoladni kolačići se nožem jednostavno pojedinačno odvajaju.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači