Integralno brašno pomiješajte s kakaom i praškom za pecivo i stavite na radnu površinu. Redom dodajte ostale sastojke i rukama izmijesite u tijesto. Omotajte folijom za čuvanje svježine i stavite oko ½ sata na hladno.
1/3 tijesta razvaljajte u krug (promjera 26 cm) na lagano pobrašnjenoj radnoj površini i stavite tijesto u kalup za torte čije je dno obloženo papirom za pečenje. Stavite kalup na rešetku u sredinu prethodno zgrijane pećnice i ispecite prhko tijesto.
Vrijeme pečenja: oko 15 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 170 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 150 °C
1/3 preostalog tijesta oblikujte u valjak, stavite u ohlađeni kalup za torte i utisnite uz rub obruča. Dno prhkog tijesta pospite integralnim mrvicama i nadjenite kruškama iz kompota.
Maslac sa šećerom u prahu, vanilin šećerom i koricom naranče mikserom (metlicama) kremasto izmiješajte. Pojedinačno umiješajte jaja. Kratko umiješajte puding u prahu s posnim sirom. Smjesu stavite u kalup i poravnajte.
Ostatak tijesta natrgajte na komade i stavite na punjenje od sira.
Kalup stavite na rešetku u donju polovicu prethodno zgrijane pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 60 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 150 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 130 °C
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači