Mikserom (metlicama) kremasto izmiješajte maslac sa šećerom i vanilin šećerom. Postupno umiješajte jaja. Brašno pomiješajte s praškom za pecivo, prospite po smjesi i umiješajte kuhačom. Odvojite polovicu smjese i u nju umiješajte kakao.
Svijetlu smjesu izlijte na lim za pečenje (30 x 35 cm) koji prethodno treba namastiti i posuti brašnom. Po tome raspodijelite tamnu smjesu i poravnajte. Zatim ravnomjerno po tome rasporedite višnje.
Lim stavite u sredinu prethodno zagrijane pećnice.
Vrijeme pečenja: 30 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Za kremu pomiješajte prašak za puding s mlijekom i šećerom prema uputama na omotu i uz miješanje skuhajte puding. Ostavite puding da se ohladi na sobnoj temperaturi. Maslac pjenasto izmiješajte te umiješajte sok i koricu limuna. Postupno žlicom umiješajte puding. Kremu raspodijelite po kolaču i izravnajte.
Za glazuru, na pari otopite kokosovu mast i čokoladu u vodenoj kupelji i dobro izmiješajte. Kolač po želji ukrasite glazurom
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači