Lim obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 200 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 180 °C
Uspite mješavinu za tijesto za princes krafne u posudu. Dodajte omekšali margarin i vodu. Najprije mikserom (spiralama) miješajte 1 minutu na najvećoj brzini. Dodajte 2 jaja i miješajte još 2 minute. Tijesto stavite u vrećicu za zamrzavanje i dobro zatvorite. Odrežite jedan kut i naštrcajte 8, otprilike 8 cm, dugačkih prutića na papir za pečenje. Pomiješajte šećer i bademe. Pospite prutiće i ispecite ih.
Vrijeme pečenja: oko 40 Minute
Prutiće odmah nakon pečenja vodoravno prerežite i ostavite da se na ohlade na rešetki za kolače.
Ostavite šljive da se dobro ocijede na cjediljci, pri tome uhvatite sok. Šljive narežite na komadiće. Skuhajte puding, ali sa 200 ml tekućine od šljiva i 50 g šećera. Dotjerajte okus sa ½ žličice cimeta. Umiješajte šljive u puding.
Kremu za Princes krafne pripremite prema uputama na pakiranju s 500 ml mlijeka. Okus možete dotjerati preostalim cimetom.
Nadjenite prutiće nadjevom od šljiva i kremom i spojite ih. Kolač do posluživanja čuvajte na hladnom.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači