Jaja i šećer miksati kratko, pa pridružiti sve ostale sastojke, sjediniti. Izliti u kalup dimenzija 30x20 cm, obložen pek papirom. Peći na 180°, oko 20 minuta. Odmah skinuti pek papir nakon pečenja i preliti vrelim mlijekom biskvit.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
500 ml mlijeka i šećer staviti na laganu vatru da se grije. U ostatak 100 ml mlijeka sjediniti puding od vanilije. Kada mlijeko krene da ključa lagano dodavati puding konstantno miješajući. Miješati dok se ne zgusne. U vreo puding dodati kiselu pavlaku i sjediniti. Premazati preko biskvita i odložiti u frižider
Maline staviti na laganu vatru i ostaviti da se potpuno istope i da se dobije kašasta smjesa. Zatim tu smjesu sipati u mjericu i na to sve dodati vode do 500 ml (dakle da sve zajedno bude 500 ml). Odvojiti nekih 100 ml i dodati gustin. A ostatak staviti na vatru, te dodati šećere. Kada krene da ključa pridružiti smjesu u kojoj je gustin i miješati dok se ne zgusne. Preliti preko fila i odložiti u frižider par sati da se stegne.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači