U glazuru od fondanta umiješajte nekoliko kapi zelene jestive boje. Razvaljajte na površini lagano posutoj šećerom u prahu i izrezujte oblike stabla kalupima za kekse. Stavite tubu ljepila na 5-10 minuta u toplu vodu da ljepilo postane glatko. Nanesite traku ljepila na svako stablo. Razlomite štapić od čokoladnog tijesta na manje komade kako biste bili sigurni da stanu na drvce. Ostavite preko noći da se suši na papiru za pečenje.
Za preljev stavite vrhnje za šlag u lončić i lagano zagrijavajte dok vrhnje ne zavrije. Prelijte kremu preko čokolade i maslaca i ostavite da odstoji minutu. Miješajte smjesu dok se sva čokolada ne otopi. Ostavite da se ohladi preko noći na sobnoj temperaturi.
Otopite čokoladu u maloj posudi u vodenoj kupki na laganoj vatri. Papirnate košarice stavite u 12 kalupa za muffine. Zagrijte pećnicu
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Mikserom miješajte preljev dok ne dobijete glatku smjesu i prelijte ga preko svakog muffina. Ohladite prije posluživanja.
Ukrasite muffine neposredno prije posluživanja.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti