Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Iscijedite sok iz klementina i mikserom pjenasto istucite sok, maslac i šećer. Dodajte jaje i nastavite snažno miješati. Dodajte bademe i prospite po tome brašno s praškom za pecivo. Zatim, nastavite polagano miješati. Na kraju u smjesu dodajte omot Finesse ribane korice naranče i nekoliko komadića bijele čokolade.
Od tijesta izradite 12 – 15 keksa i stavite ih na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Prije pečenja stavite lim 15 minuta na hladno. Pecite kekse sve dok ne poprime zlatno-smeđu boju.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: 12 - 15 Minute
Prije nego što se keksi u potpunosti ohlade, utisnite u tople kekse nekoliko komadića bijele čokolade.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači