Stavite maslac i šećer u prahu u zdjelu i miksajte oko 3 minute dok smjesa postane kremasta. Dodajte brašno i prašak za puding, te zamijesite glatko i čvrsto tijesto
Oblikujte tijesto u valjak (ø 3 cm), omotajte prozirnom folijom i stavite u hladnjak na najmanje 30 minuta
Zagrijte pećnicu. Tijesto narežite na komade debljine otprilike 0,5 cm i stavljajte ih na lim obložen papirom, pazeći da se keksi međusobno ne dodiruju. Pecite dok ne dobiju zlatnu boju. Ostavite da se ohlade.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: 10 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 170 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 150 °C
Krupno natrgajte i otopite čokoladu u vrućoj vodenoj kupelji. Svaki keks do pola umočite u čokoladu, kratko pričekajte da prestane kapati i stavite na papir za pečenje. Pospite šarenim mrvicama i slanim karamelom i ostavite da se sve zajedno stvrdne.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti