Za puding pomiješajte gustin sa šećerom i vanilin šećerom pa pomiješajte sa 6 žlica prethodno izmjerenog mlijeka. Preostalo mlijeko zakuhajte, maknite sa štednjaka i metlicom za snijeg umiješajte pripremljenu smjesu s gustinom. Puding miješajući kuhajte minutu. Istresite puding u posudu, na vrući puding stavite foliju za čuvanje svježine i ostavite da se ohladi. Bobičasto voće proberite, po potrebi operite. Lim za pečenje namastite. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Sve sastojke, osim badema, stavite u posudu i mikserom (metlicama) na srednjoj brzini izradite mrvice. Kratko umijesite bademe.
Sve sastojke stavite u posudu i mikserom (metlicama) izradite glatko tijesto, miješajući kratko na najnižoj, a potom oko dvije minute na najvišoj brzini. Poravnajte tijesto u limu za pečenje. Po tome rasporedite bobičasto voće (zamrznuto voće ne treba prethodno odmrznuti) i na to stavite puding u hrpicama. Po tome raspodijelite mrvice i pecite.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 40 Minute
Ostavite kolač da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači