Lim obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Maslac ili margarin u posudi mikserom (metlicama) glatko izmiješajte. Postupno uz stalno miješanje dodajte šećer, vanilin šećer i Finesse aromu dok ne dobijete glatku masu. Dodajte jaje po jaje, svako jaje miješajte na najvećoj brzini po ½ min. Pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo i kratko umiješajte na srednjoj brzini. Na kraju umiješajte ribanu čokoladu. Tijesto razmažite po limu i ispecite.
Vrijeme pečenja: oko 30 Minute
Ostavite kolač na limu da se ohladi na rešetki za kolače.
Šećer u prahu pomiješajte s toliko soka da dobijete gusti preljev. Preljev ravnomjerno rasporedite po kolaču i ostavite da se stvrdne.
Fondant po bojama odvojeno tanko izvaljajte između stranica razrezane vrećice za zamrzavanje. Pomoću šablone izrežite 2 dresa (npr. bijeli i crveni). Dresove ukrasite trakicama fondanta ili izrezanim motivima od fondanta i položite na kolač. Protisnite malo zelenog fondanta kroz cjediljku i položite kao busene trave na kolač.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači