Lim za pečenje namastite i na njega stavite okvir za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Brašno i prašak za pecivo pomiješajte u posudi. Dodajte ostale sastojke i mikserom (metlicama) izradite glatko tijesto, miješajući kratko na najnižoj, a potom oko dvije minute na najvišoj brzini. Raspodijelite tijesto po limu za pečenje i poravnajte ga. Ispecite tijesto.
Vrijeme pečenja: oko 30 Minute
Ostavite kolač u limu da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Otopite maline, stavite ih u lonac i dodajte 200 ml vode. Puding prah pomiješajte sa šećerom i umiješajte 200 ml vode. Zakuhajte maline, dodajte izmiješani puding i miješajući kuhajte oko 1 minutu. Vrući nadjev premažite po biskvitu i ostavite da se stvrdne.
Istucite tučeno vrhnje sa Kremfixom i šećerom. Raspodijelite tučeno vrhnje po nadjevu od malina i do posluživanja držite u hladnjaku.
Prije posluživanja složite na nadjev od tučenog vrhnja kekse s maslacem, tako da između keksa ostavite razmak za rezanje. Odvojite okvir za pečenje i skinite ga.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači