Namastite lim i položite na isti okvir za pečenje (40 x 30 cm). Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Maslac ili margarin u posudi mikserom (metlicama) pjenasto istucite. Postupno uz stalno miješanje dodajte šećer, vanilin šećer i sol dok ne dobijete povezanu masu. Svako jaje umiješajte tijekom otprilike 1/2 min. na najvećoj brzini. Pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo i kratko na srednjoj brzini umiješajte u 2 porcije. Tijesto namažite po limu.
Od bjelanjaka istucite vrlo čvrsti snijeg. Žumanjke dobro izmiješajte sa šećerom i vanilin šećerom. Umiješajte prašak za puding. Dodajte svježi kravlji sir i mileram i promiješajte. Umiješajte snijeg od bjelanjaka. Kremu od sira rasporedite po tijestu i poravnajte. Stavite peći.
Vrijeme pečenja: oko 40 Minute
Ostavite kolač da se ohladi u limu zajedno s okvirom za pečenje na rešetki za kolače.
Ostavite mandarine da se ocijede na cjediljci. Na kolač sa sirom položite mandarine. Uspite preljev za torte fix u posudu, dodajte kipuću vodu te odmah oko 1/2 min. miješajte pjenjačom. Preljev za torte pažljivo izlijte po voću i ostavite da se stvrdne.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači