Za nadjev, ostavite mandarine da se ocijede u cjediljci nad zdjelicom i pri tome od dobivene tekućine izmjerite 250 ml. Namastite dno kalupa za torte. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 200 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 180 °C
U posudi izmiješate brašno s Backin praškom za pecivo. Dodajte ostale sastojke i od svega mikserom (lopaticama) najprije na najnižoj, a potom na najvećoj brzini izradite tijesto. Dobar dio tijesta razvaljajte na dnu kalupa za torte. Od preostalog tijesta oblikujte valjak, položite ga kao rub uz kalup i utisnite tako da dobijete oko 3 cm visoki rub. Stavite kalup u hladnjak.
Pripremite oba omota pudinga prema uputi na omotu, ali s 200 g šećera i 500 ml mlijeka. Odmah umiješajte svježi sir i masu ravnomjerno raspodijelite u kalupu. Posložite mandarine po masi. Gurnite kalup na rešetku u pećnici.
Vrijeme pečenja: oko 60 Minute
Ostavite kolač da se ohladi na rešetki za kolače.
Pripremite preljev za torte prema uputi na omotu sa šećerom i tekućinom te ga ravnomjerno rasporedite po mandarinama. Neka se preljev stvrdne. Potom kolač izvadite iz kalupa.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači