Brašno, sol, šećer i kvasac pomiješajte u posudi. Dodajte maslac, mlijeko i jaje, pomiješajte te izmijesite u mekano, glatko tijesto. Ostavite prekriveno na sobnoj temperaturi oko 1,5 h sve dok se tijesto ne udvostruči.
Tijesto podijelite na jednake porcije, oblikujte u kugle te stavite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Ostavite prekriveno da se ponovno diže oko sat vremena.
U tavu s visokim rubom stavite kokosovu mast i zagrijte na temperaturu od približno 160 stupnjeva. Kugle tijesta oprezno stavite u mast i pržite sa svake strane oko dvije minute. Izvadite i stavite da se ocijedi na kuhinjskom papiru.
Prašak za Puding Galetta kratko istucite u posudi mikserom (metlicama) zajedno s mlijekom i tučenim vrhnjem. Dodajte Prosecco te izmiješajte u homogenu smjesu.
Krafne probodite slamčicom do 2/3, nekoliko puta uvucite i izvucite sve dok otvor nije širok oko 5 mm. Stavite kremu u vrećicu za ukrašavanje s okruglim nastavkom (promjera oko 5 mm) i uštrcajte kremu u krafne.
Stavite šećer u duboki tanjur i uvaljajte krafne.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači