Jagode operite, očistite i prepolovite. Odvojite 8 polovica jagoda za ukrašavanje. Preostale jagode propasirajte sa šećerom, 2 pakiranja vanilin šećera, 2 pakiranja Kremfixa i limunovim sokom. Odvojite 8 žlica umaka od jagoda za ukras.
Jogurt, 2 pakiranja vanilin šećera, 2 pakiranja Kremfixa i mascarpone stavite u zdjelu i miješajte pjenjačom dok smjesa ne postane homogena. Kremu podijelite u dvije zdjelice. U jednu polovicu dodajte 4 žlice umaka od jagoda tako da krema bude svijetloružičasta. Preko ostatka kreme prelijte ostatak umaka od jagoda da dobije intenzivnu ružičastu nijansu.
U čaše naizmjenično ulijevajte svijetlo ružičastu i ružičastu kremu. Na vrh stavite preostali umak od jagoda kao zadnji sloj. Kremu od jagoda stavite u hladnjak na najmanje 1 sat. Ukrasite kreme preostalim narezanim jagodam. Pospite s malo pistacija i poslužite.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti