Nektarine, šljive i marelice operite, izvadite koštice i narežite na ploške. Maline i kupine proberite. Namastite kalup i zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Maslac ili margarin u posudi pjenasto izmiješajte mikserom (metlicama). Miješajući postupno dodajte šećer, pastu od vanilije i Finesse i nastavite miješati sve dok se smjesa ne poveže. Umiješajte jaja, miješajući svako pojedinačno oko pola minute na najvišoj brzini. Umiješajte jogurt. Pomiješajte brašno i prašak za pecivo i u dva navrata kratko umiješajte na najnižoj brzini. Tijesto poravnajte u kalupu, raspodijelite po tijestu voće te pospite bademima i šećerom. Stavite kalup u rešetku u pećnicu.
Položaj rešetke: donja trećina
Vrijeme pečenja: oko 35 Minute
Kolač u kalupu ostavite da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači