Lim obložite papirom za pečenje. Pripremite vrećicu za ukrašavanje s nastavkom promjera 8 mm.
Bjelanjke istucite sa šećerom u prahu i gustinom dok ne postanu pjenasti. Pomiješajte bademe i šećer u prahu, pažljivo umiješajte Finesse od vanilije i obojite po želji. Vrećicom za ukrašavanje istisnite male krugove promjera cca 2,5 cm i ostavite da se suše cca 20 minuta.
Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 140 °C
Pecite u sredini zagrijane pećnice oko 12 minuta.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 12 Minute
Papir za pečenje odmah skinite sa lima i ostavite da se ohladi.
Prokuhajte Finesse s vrhnjem. Čokoladu izlomite na komadiće i prelijte vrućim vrhnjem. Dobro promiješajte dok se čokolada potpuno ne otopi i ostavite da se hladi u hladnjaku oko 3 sata.
Otopite čokoladu i pomiješajte s vrhnjem i maslacem.
Pasirane maline pomiješajte sa šećerom u prahu i Kremfixom. Dodajte maslac i izmiksajte.
Macaronse punite po želji različitim nadjevima.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači