Namastite lim za kolače i obložite ga papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Narežite marcipan na komadiće i stavite u posudu. Dodajte ostale sastojke te od svega mikserom (lopaticama) izradite glatko tijesto. Beze masu u porcijama napunite u štrcaljku s rupičastim nastavkom (Ø 8 mm) pa naštrcajte na lim otprilike 12 srca, velikih oko 6 cm. Stavite peći.
Vrijeme pečenja: oko 9 Minute
Povucite kekse zajedno s papirom za pečenje na rešetku za kolače i ostavite da se ohlade.
Od šećera u prahu s vodom zamiješajte gusti preljev te ga po želji obojite ružičasto s jestivom bojom za kolače. Preljev napunite u vrećicu za zamrzavanje. Odrežite mali kut i poprskajte srca ili ih cijele prekrijte preljevom.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači