Puding u prahu pomiješajte sa šećerom i od mlijeka postupno dodajte najmanje 6 žlica mlijeka i izradite glatku smjesu. Preostalo mlijeko zakuhajte, maknite sa štednjaka i metlicom za snijeg umiješajte pripremljenu smjesu s pudingom u prahu. Puding miješajući kuhajte još jednu minutu i ostavite u loncu sa strane.
Puding u prahu sa šećerom i mlijekom pripremite na isti način kao i puding s okusom vanilije.
Vrući puding od vanilije još jednom dobro promiješajte. Isperite hladnom vodom 6 kalupa za puding i do polovice napunite pudingom od vanilije. Odmah prekrijte pudingom od čokolade. Vilicom za kolače spiralno prođite kroz oba sloja pudinga tako da dobijete mramornu strukturu i stavite u hladnjak najmanje 3-4 sata.
Prije posluživanja puding oprezno odvojite i istresite iz kalupa. Po želji poslužite naribanom čokoladom i Dr. Oetker kakaom.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti