Posložite 12 papirnatih kalupa na pladanj. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Mješavinu za tijesto uspite u posudu za miješanje. Dodajte jaja, vodu i ulje te uz pomoć metlice izradite glatko tijesto. Žlicu komadića čokolade odvojite i stavite sa strane, a ostalo umiješajte u tijesto. Uz pomoć dviju žlica ravnomjerno podijelite tijesto u kalupe. Preostale komadiće čokolade pospite po tijestu.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Razvaljajte fondant između razrezane vrećice za zamrzavanje u tankom sloju i narežite na trake širine 1 cm. Stavite trake na muffine i izrežite višak sa strane. Oči napravite tako da zalijepite čokoladne bombone na muffine pomoću šećernog pisma.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači