Za izradu punjenja umiješajte svježi sir sa šećerom, brašnom, Kremfixom, soli i vanilin šećerom u glatku smjesu. Kratko umiješajte breskve. Punjenje podijelite na 20 porcija i smrznite.
Odmotajte lisnato tijesto. List lisnatog tijesta premažite vrućim maslacem i narežite na 4 komada jednake veličine. Na svaki komad stavite po jednu porciju smrznutog punjenja od svježeg sira i omotajte. Paketiće stavite na lagano namašćene limove za pečenje.
Lim ugurajte u sredinu prethodno zagrijane pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 8 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 220 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 200 °C
Postupak pečenja ponovite s preostalim paketićima.
Za voćni preljev pomiješajte pire od jagoda sa šećerom u prahu i poslužite s paketićima od lisnatog tijesta posipanima šećerom u prahu.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači