Kalup malo namastite i obložite folijom za čuvanje svježine ili razrezanom vrećicom za zamrzavanje tako da ne ostanu nabori. Breskve narežite na kockice. Maline proberite. Istucite slatko vrhnje.
Žumanjak zajedno sa šećerom, vanilin šećerom i likerom od naranče, istucite metlicom za snijeg nad vrućom vodenom kupkom (voda ne smije ključati!) u gustu kremu, u zdjeli od nehrđajućeg čelika, tako da se volumen približno udvostruči. Maknite zdjelu s vodene kupke, dodajte džem od malina i umiješajte u smjesu. Smjesu potom miješajući ohladite. Prvo umiješajte tučeno vrhnje, potom breskve, maline i ribanu čokoladu. Parfe smjesu izlijte u kalup i stavite preko noći u pretinac za duboko zamrzavanje.
Oko 30 minuta prije posluživanja izvadite parfe, istresite ga i povucite uz pomoć folije za čuvanje svježine. Ukrasite parfe čokoladnim srcima i malinama.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti