Papirom za pečenje obložite lim.
Prethodno zagrijte pećnicu:
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 120 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 100 °C
Istucite bjelanjke sa soli. Postepeno dodajte šećer, vanilin šećer i istucite u čvrst snijeg tako da se šećer u cjelosti otopi. Umiješajte gustin i ocat.
Smjesu razmažite u obliku kruga (Ø 20 cm) na limu za pečenje, obloženim papirom za pečenje.
Lim za pečenje stavite u donju polovicu prethodno zagrijane pećnice i pecite uz odškrinuta vrata pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 100 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 120 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 100 °C
Istucite kiselo vrhnje sa sirom, vanilin šećerom i Kremfixom te namažite na ohlađeni beze.
Kupine raspodijelite po torti i Pavlovu tortu odmah poslužite.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti