Puding u prahu pomiješajte sa 60 g šećera. Postupno umiješajte najmanje 6 žlica hladnog mlijeka i miješajte dok smjesa ne postane glatka. Preostalo mlijeko zakuhajte, maknite sa štednjaka, pjenjačom umiješajte izmiješani prah. Puding miješajući kuhajte najmanje 1 minutu. Puding prekrijte prozirnom folijom i ostavite da se ohladi.
Šećer otopite u neprianjajućoj tavi na srednjoj temperaturi i zapržite. Potom dodajte maslac i promiješajte. Dodajte bademe i miješajući zapržite. Smjesu izlijte na papir za pečenje, ravnomjerno raspodijelite i ostavite da se ohladi.
Tučeno vrhnje čvrsto istucite u visokoj posudi. Ohlađeni puding snažno promiješajte i oprezno umiješajte tučeno vrhnje.
Narežite žemlje na male komade i naizmjenično s kremom od pudinga slažite u slojeve u desertne čaše. Krokant od badema krupno izlomite i raspodijelite po gornjem sloju kreme od pudinga. Desert do posluživanja držite na hladnom.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti