U posudu dodajte omekšali maslac i šećer pa miksajte da se sjedini. Dodajte jaja i miksajte.
Perece izblendajte u sitno brašno. Perecima dodajte glatko brašno i prašak za pecivo te dobro promiješajte. Mješavinu suhih sastojaka dodajte maslacu i jajima pa dobro promiješajte.
Rasporedite tijesto po namašćenom kalupu za tart pa tako pripremljenu koru stavite u hladnjak na 1h.
Nakon hlađenja pecite 15 minuta na 180 stupnjeva. Nakon pečenja pustite da se prohladi na sobnoj temperaturi cca 10 minuta.
U zdjelicu dodajte 5 žlica mlijeka i tri žlice šećera. U to istresite jednu vrećicu pudinga s okusom slane karamele i dobro promiješajte. Zagrijte 300 ml mlijeka pa dodajte puding mješavinu i kuhajte 2 minute dok se ne zgusne.
Tako pripremljeni puding prelijte preko perec podloge, razmažite i ukrasite mrvljenim perecima te pustite da se ohladi.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti