Narežite mozzarellu na listiće. Dobro namastite lim za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Električna pećnica: oko 220 °C
Pećnica na vrući zrak: oko 200 °C
Pomiješajte rajčice s ostalim sastojcima.
Brašno u posudi dobro pomiješajte s Garantom za dizana tijesta. Dodajte ostale sastojke i izradite glatko tijesto, miješajući mikserom (lopaticama) oko 2 minute. Razvaljajte tijesto na limu za pečenje. Umak od rajčice raspodijelite po pizzi, ostavljajući slobodan rub. Pizzu nadjenite mozzarellom. Pecite (nadjevena pizza ne smije stajati više od 15 minuta).
Nivo pećnice: donja trećina
Vrijeme pečenja: 20 – 22 minute
Šunku Parma malo natrgajte. Naribajte parmezan. Rikulu proberite, operite i ocijedite. Nadjenite pizzu rikulom, šunkom i parmezanom te odmah poslužite.
Povezani recepti
Pizza
Pizza