Od navedenih sastojaka napravite jednolično tijesto, ako postane previše ljepljivo, možete dodati malo brašna. Oblikujte roladu promjera oko 4 cm. Na dasku pospite grubo nasjeckane lješnjake, izvaljajte preko njih roladu od tijesta tako da se orasi posvuda zalijepe. Zamotajte tijesto u prozirnu foliju i uvijte ga poput slatkiša, stavite u zamrzivač na 30 - 40 minuta.
Izvadite tijesto iz zamrzivača, odmotajte ga iz folije i izrežite oštrim nožem na krugove od oko 5 - 7 mm. Pleh za pečenje obložite papirom za pečenje, na papir rasporedite keksiće (oko 18 komada).
Vrijeme pečenja: oko 10 - 12 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Gotove keksiće izvadite iz pećnice i ostavite sa strane na plehu da se ohlade.
Ohlađeno vrhnje istući u čvrsti snijeg, na kraju miksanja dodati šećer u prahu i kremfix.
Rasporedite keksiće na tanjure i prekrijte šlagom, zatim Dr. Oetker karamel preljevom Toffee, ukrasite borovnicama i listićima mente.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti