25 g kuvertire sitno nasjeckajte i ostavite sa strane za tijesto. Preostalu kuvertiru krupno nasjeckajte i zajedno s maslacem otopite na vodenoj pari. Kalup za nabujak obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Električna pećnica: oko 180 °C
Pećnica na vrući zrak: oko 160 °C
Brašno i prašak za pecivo pomiješajte u posudi. Dodajte puding, agavin sirup, jaje i otopljenu kuvertiru s maslacem. Mikserom (metlicama) izradite glatko tijesto, miješajući najprije kratko na najnižoj, a zatim na najvišoj brzini.
Komadiće kuvertire umiješajte u tijesto. Stavite tijesto u kalup i poravnajte. Potom stavite kalup na rešetku u pećnicu.
Nivo pećnice: sredina
Vrijeme pečenja: oko 30 minuta
Ostavite proteinski brownie da se ohladi u kalupu na kuhinjskoj rešetki.
Sve sastojke stavite u posudu i mikserom (metlicama) miješajte oko 1 minutu. Kremom od pudinga premažite ohlađeni proteinski brownie.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti