Kalup sastavite prema uputi (na kalupu). Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 140 °C
Uspite mješavinu za kolač u posudu, dodajte jaja, ulje i vodu. Pjenjačom sve dobro izmiješajte da dobijete glatko tijesto. Tijesto ulijte u kalup i poravnajte. Pospite ribanom čokoladom (nalazi se uz mješavinu). Kalup gurnite na rešetki u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 40 Minute
Ostavite kolač da se ohladi ne rešetki za kolače.
Otklopite stranice kalupa i narežite na 24 komada. Čokoladni kolačići se nožem jednostavno pojedinačno odvajaju. Jagode operite, očistite i, ovisno o veličini, narežite na četvrtine. Četvrtine jagoda naizmjence s komadima tijesta nabodite na ražnjiće. Po želji prije posluživanja pospite šećerom u prahu.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači