Mješavinu za kolač stavite u zdjelu, dodajte jaja, vodu, ulje i naribanu čokoladu (priložena u mješavini za kolač). Pjenjačom izradite glatko tijesto. Tijesto stavite u kalup i poravnajte. Stavite kalup na rešetku u pećnicu.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 40 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 140 °C
Od ohlađenog browniesa izrežite oblike srca po želji (Ø oko 7 cm) i izmrvite ostatak kolača. Srca do posluživanja čuvajte u zatvorenoj posudi na hladnom mjestu.
Hladno mlijeko stavite u posudu. Dodajte pakiranje ledenog deserta u prahu i mikserom (metlicama) miješajte kratko na najnižoj brzini. Potom miješajte 3 minute na najvećoj brzini. Dodajte mrvice browniesa i nasjeckane karamele. Stavite kremu u posudu prikladnu za duboko zamrzavanje, poklopite i ostavite najmanje 4 sata na temperaturi od -18 °C.
Sladoled prije posluživanja stavite da odstoji oko 10 minuta na sobnoj temperaturi. Stavite po jedno srce od browniesa na tanjur i poslužite uz kuglicu sladoleda.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti