Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Pomiješajte brašno i prašak za pecivo u posudi. Dodajte ostale sastojke i mikserom (lopaticama) izradite glatko tijesto, miješajući najprije na najnižoj, a potom na najvišoj brzini. Od smjese za tijesto rukama oblikujte kapljice veličine oraha, stavite na lim za pečenje i pecite.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: 14 - 16 Minute
Kekse s papirom za pečenje povucite na rešetku za kolače i ostavite da se ohlade.
Ježiće do polovice uronite u otopljenu tamnu čokoladu. Odmah potom pospite šećernim perlicama ili čokoladnim mrvicama. Ježiće stavite na papir za pečenje i ostavite čokoladu da se stvrdne. Potom šećernim pismom izradite oči i nos.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači