Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Raspodijelite po tome oblatne. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Od čokoladnih kapi odvojite 1 žlicu i stavite sa strane. Bademe, šećer u prahu, kakao i preostale čokoladne kapi pomiješajte u posudi. Dodajte bjelanjak i sve zajedno mikserom (metlicama) izmiješajte na najvećoj brzini. Smjesu u dvije porcije stavite u vrećicu za ukrašavanje ili vrećicu za zamrzavanje, održite vrh i istisnite smjesu na oblatne u obliku kupole. Čokoladne kapi raspodijelite po makronima i pecite.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 13 Minute
Čokoladne makrone s papirom za pečenje povucite na kuhinjsku rešetku i ostavite da se ohlade.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači