Pomiješajte brašno s praškom za pecivo i kakaom te prosijte u posudu. Dodajte šećer, vanilin šećer, jaja, ulje i mlijeko i mikserom (metlicama) izradite glatku smjesu. Obruč u obliku srca (promjera 24 cm) stavite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Izlijte smjesu, poravnajte i pospite ribanom čokoladom.
Vrijeme pečenja: 20 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Ohlađeni biskvit za tortu stavite na pladanj za torte i ogradite očišćenim obručem u obliku srca.
Pomiješajte sir sa sokom od limuna i šećerom. Tučeno vrhnje istucite sa želatinom fix i umiješajte kuhačom u smjesu. Kratko umiješajte jagode. Kremu ravnomjerno raspodijelite po biskvitu. Stavite tortu najmanje 20 minuta na hladno.
Nožem odvojite obruč kalupa i povucite ga prema gore. Tortu proizvoljno ukrasite voćem i do posluživanja stavite na hladno.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti